Webshops

Här har jag samlat de bästa produkterna jag har hittat på marknaden som jag använder till mina klienter, mig själv och min familj för att skapa en så optimal hälsa som möjligt.

Friway

FRIWAY har specialiserat sig på att ta fram livstillskott® - kosttillskott av högsta kvalitet – som är tillverkade av ekologiska råvaror och är sammansatta för att hjälpa kroppens processer.

 

När vi har ätit dem har vi känt oss piggare, starkare, återhämtat oss snabbare och fått bättre immunförsvar.

Gå till webshopen

dōTERRA

dōTERRA har certifierade eteriska oljor och wellnessprodukter av mycket hög kvalitet för människor som bryr sig om att förbättra sin hälsa och välmående.

 

Vi älskar dessa oljor och använder dem varje dag. För att förbättra vår hälsa, hamna i rätt känslostämning och för Ingelas gudomliga BerörAnde massage.

Gå till webshopen

Thorne Research & Supreme Nutritions

Hos Ekobutiken kan du hitta örter och näring från Thorne Research och Supreme Nutrition.

De har de renaste tillskotten på världsmarknaden utan onödiga eller störande tillsatser som stearater, bindemedel, konserverings-, smak- eller färgämnen.

 

För dig som önskar ett hem fritt från kemikalier och toxiska ämnen finns även avancerade vattenreningssystem, miljövänliga täcken, sängar och möbler. Vill du ha ekologiskt producerade hudvårdsprodukter, schampon med mera för att vårda din kropp finner du även det här samt ekologiskt te, kaffe och choklad av högsta kvalitet.

Gå till webshopen

Holistic

På edsborn.vitamera kan du köpa Holistics kosttillskott, raw food och andra hälsoprodukter av hög kvalitet.

 

Våra barn älskar Holistic REDS som är gjord på frukter, bär och grönsaker plus enzymer och mjölksyrabakterier.

Gå till webshopen

©2016-2017 Gunnar Edsborn. All rights reserved.